Noortje

Bruiloft098 kleinWelkom!
Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site!

Mijn naam is Noortje, ik ben getrouwd met Jorus en trotse moeder van Juultje (’06) en Tijl (’08). Wij wonen onder de rook van Nijmegen, in het mooie dorp Beuningen, gelegen aan de Waal.
Hoewel ik al jaren met veel liefde lerares ben op een basisschool, heb ik ook altijd een passie voor fotografie gehad. Fotograferen werd mij met de paplepel ingegeven; mijn vader is nog altijd een hobbyfotograaf en al van jongs af aan ging ik met zijn spiegelreflexcamera op pad om foto’s te maken van bloemetjes, straatnaambordjes en hondendrollen.

In 2015 besloot ik dat ik technisch beter wilde worden en begon ik aan de basisopleiding van de Fotovakschool, gevolgd door de vakopleiding. Na 2,5 jaar studeerde ik met een uitmuntend af en wist ik van welke vormen van fotografie mijn hart het hardst ging kloppen: kinderportretten, ‘Day in the life’ (documentaire fotografie), Newborn lifestyle, geboortefotografie en afscheidsfotografie. Deze laatste twee zijn lastig te combineren met mijn werk als juf, maar hoop ik toch te kunnen realiseren, want wat is het bijzonder en dankbaar om daarbij te mogen zijn.

Als fotograaf word ik omschreven als rustig, integer, invoelend en geduldig. Ik denk dat mijn grootste kwaliteit is dat ik emoties en momenten goed weet te pakken. Daarnaast geniet ik van de interactie met mensen, vind ik het heerlijk om mooie en belangrijke momenten vast te leggen en vind ik het een groot voorrecht even deel te mogen zijn van jullie leven en te zorgen voor dierbare herinneringen!

Maar genoeg over mij! Het draait om jullie!
Neem rustig een kijkje op mijn site. Hopelijk spreken mijn foto’s je aan en mag ik mooie herinneringen voor je vastleggen!

Lieve groet, Noortje

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven